Globusser.dk | Danmarks største globusbutik på nettet!

Købsbetingelser

Levering

Næsten alle vores leverancer sker med PostNord/Post Danmark via MyPack. Det betyder, at pakken kommer til dit nærmeste posthus og kan afhentes, når du har modtaget en meddelelse via SMS eller brev. Pakken når sædvanligvis frem 2-4 arbejdsdage efter bestilling.

Fragtomkostningerne er kun 49 kr per ordre.

Priser

Alle priser i netbutikken er inklusiv moms.

Prisen, som er angivet i netbutikken, er den pris, der gælder, men naturligvis med forbehold for eventuelle fejl. Der er ingen gebyrer og ekstra udgifter ud over de leveringsudgifter og produktpriser, der allerede er anslåede.

Uanset betalingsmetode får du en faktura som kvittering for dit køb. Fakturaen udfærdiges og sendes via e-mail, samtidig med at dine bestilte varer forlader vores lager.

Fakturaen indeholder blandt andet information om totalbeløb, moms og betalingsdato.

Betaling

På Globusser.dk kan du vælge at betale med kort eller via PayPal.

Kortbetaling er en hurtig og nem måde at betale på samtidig med bestillingen. Vi tager imod alle VISA-kort eller MasterCard.

Betaling med kort på Globusser.dk er meget sikkert. Al kommunikation er stærkt krypteret og kan ikke aflæses af nogen udenforstående. Vi håndterer ikke dine kortoplysninger, transaktionen sker udelukkende via Bambora/Epay.

Du kan betale med din PayPal-konto. Via PayPal kan du også betale med visse kreditkort, som vores betalingstjeneste ikke kan håndtere.

Garanti

Da Globusser.dk drives af et svensk firma, gælder den svenske forbrugerlov, som altid giver dig tre års reklamationsret på oprindelige fejl. En oprindelig fejl kan være fabrikationsfejl eller andre fejl, som varen havde, inden du fik den.

Parallelt med den lovpligtige reklamationsret, giver vi en funktionsgaranti, som gælder i et år fra købstidspunktet. Den indebærer, at hvis den vare, du har købt, skulle gå i stykker trods normal anvendelse, så reparerer vi den eller bytter den til et tilsvarende nyt produkt. Dette gælder for alle varer, der ikke er specialfremstillede på bestilling.

Ved reklamation skal vi altid kontaktes, inden noget returneres til os, så vi kan sikre, at transporten og ombytningen sker på bedste vis.

Returret

Da Globusser.dk drives af et svensk firma, gælder den svenske fjernhandelslov, som giver dig 14 dages fortrydelsesret, når du handler over internettet. På Globusser.dk har vi valgt at udvide dette til 30 dages returret.

Dette indebærer, at du har ret til, inden for 30 dage, at sende varen tilbage og få fuld tilbagebetaling for den vare, du havde bestilt. Vi håndhæver dette, for at du skal kunne afgøre, om varen lever op til dine forventninger.

Vi betaler desuden også returneringsomkostningerne. Derfor er det vigtigt, at du kontakter os, inden du sender noget tilbage.

Du har selvfølgelig lov til at åbne pakken og undersøge varen, inden du beslutter dig. Det eneste, vi kræver, er, at varen sendes retur i samme stand, som den blev leveret, og at den tilbagesendes i sin originale emballage.

Tilbagebetaling sker altid til det kort eller den PayPal-konto, som du brugte ved bestillingen. Pakker, der sendes til os per efterkrav, vil ikke blive afhentet.

Du er velkommen til at kontakte os på info@globusser.dk, hvis du har spørgsmål.